Winnaar Griekenlandreis

Foto5

Vorig jaar hebben we tijdens ons 25 jarig bestaan een reis naar Griekenland verloot.
Hieronder het verslag van de winnaar.

Ruim een jaar geleden waren wij te gast bij het 25 jaar bestaan van Taverna Nikos. Een mooi feest met heerlijk eten en een geweldige ambiance. Alle gasten kregen bij binnenkomst een lotje voor de grote loterij. En dan……valt de hoofdprijs op ons lot. Een reis naar Evia, geheel verzorgd voor 8 dagen. Wat een luxe om zo’n prijs te mogen winnen. Afgelopen zomer hebben wij een heerlijke week gehad op dit mooie eiland. Evia is het op één na grootste eiland van Griekenland. Ze noemen het ook wel ‘het eiland van de Grieken’ omdat vooral Grieken hier vakantie vieren. Het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. Prachtige natuur, heerlijk eten en enorm gastvrij. Wij hebben het zuiden van Evia bezocht, een paradijs voor kitesurfers want het waait er altijd. Maar ook als je liefhebber bent van kleine liefelijke strandjes, rust en stilte, mooie bergwandelingen of lekker met de auto erop uit. Alles klopt. Wij verbleven in het Marmari Bay hotel, een gastvrij familiehotel met vanuit je kamer een prachtig uitzicht (zie foto 1 en 2) over de baai.

Foto1
Foto2

Als je goed kijkt zie je het vasteland liggen. De mooiste dag was de afdaling in de kloof van Dimosaris. Een wandeling die start bijna 1000 meter boven de zeespiegel bij Petrokanalo en je daalt af naar de andere kant van het eiland op een prachtig strand.

Cleo (Taverna Nikos) & Alexandra (Prinos Reizen) dank voor deze prachtige reis. We hebben de Griekse keuken en de gastvrijheid nog meer leren te waarderen.
Om ook de andere gasten een idee te geven van deze mooie reis hieronder enkele foto’s:

Foto4
Foto5
Foto3
Foto6