Taverna Nikos

In de jaren negentig ben ik samen met mijn man Nikos naar het Brabantse dorpje Mierlo gekomen. Mijn naam is Cleopatra en ik ben geboren in Athene. Mijn familie komt uit het Noordwesten van de Peloponnesos en woont in de omgeving van Amaliada, vlakbij Olympia. Ik ben in Nederland opgegroeid.

In 1991 startte ik dit restaurant onder de naam “Kreta”. Dit was ons tweede restaurant onder de naam “Kreta” en uiteindelijk zijn het er vier geworden. Na het overlijden van mijn man in 2006 heb ik de drie andere restaurants verkocht. Met het restaurant in Mierlo ben ik verder gegaan en dit is, ter nagedachtenis aan mijn overleden man, omgedoopt tot ‘Taverna Nikos’.

In de loop der jaren heeft Taverna Nikos een totale metamorfose ondergaan en zowel het restaurant als het terras hebben een nieuwe uitstraling gekregen.

Vandaag de dag serveren wij heerlijke Griekse grill-, en pan gerechten, ovenschotels, vis- en vegetarische gerechten. Wij hebben een ruime keuze aan glutenvrije gerechten en ook voor de kinderen zijn er speciale gerechten.

Ik wens u een hele gezellige avond bij Taverna Nikos.

Uw gastvrouw,

Cleopatra Tsatsos